>

Certificering

Start zelfstandig adviseur

Na ruim zestien jaar ervaring in de financiële dienstverlening en vele opleidingen, werd het tijd om de stap te zetten en zelfstandig verder te gaan. Op 4 april 2018 heb ik mij dan ook ingeschreven in de Kamer van Koophandel en heb ik 5 juni mijn benodigde vergunning ontvangen. Door mijn brede netwerk met verzekeraars, geldverstrekkers en inkooporganisaties, heb ik toegang tot vrijwel de gehele markt om voor jou te bemiddelen in de best passende verzekering of financiering.

Permanent actueel

Ik bezit al sinds 2003 de benodigde vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om te mogen bemiddelen. Ik blijf permanent op de hoogte van alle actualiteiten. Naast het gewone nieuws en de vakliteratuur, wordt mijn kennis elk jaar via een speciale site bijgespijkerd en getoetst om deze vergunningen te blijven behouden. 

 

Wft-examen

Daarnaast moet ik elke drie jaar voor alle vakgebieden waarin ik adviseer, weer opnieuw examen doen. Deze permanente educatie zorgt ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de ontwikkelingen in mijn branche en elke drie jaar nieuwe diploma's voor de Wet Financieel Toezicht (Wft) ontvang.