>

Missie en Visie

Financiële rust

Mijn werk als financieel adviseur vind ik heel interessant en uitdagend om te doen, omdat ik ervoor mag zorgen dat jij het leven kan leiden dat je wilt. Ik vind het fijn om te zorgen voor financiële rust. Hierbij wordt niet gekeken vanuit een productoriëntatie maar vanuit levensgebeurtenissen (lang leven, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid). Samen stellen we jouw doelen vast en sla ik de piketpaaltjes op de route naar dat einddoel.

Geen productverkoper

Relaties komen vaak bij mij vanuit een product dat ze nodig (denken te) hebben. Door met een helicopterview te kijken naar de situatie, probeer ik oplossingen te zoeken in plaats van producten. Als vanuit de planning de oplossing wel een product is, dan adviseer en bemiddel ik in hypotheken, kredieten, kapitaalverzekeringen, overlijdensdekkingen, prive-pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en dergelijke.

Wat te verzekeren?

Bij de zogeheten schadeverzekeringen werk ik vanuit een gedegen risico-analyse. Hierbij brengen we samen de risico’s in kaart en adviseer ik welke risico’s zelf gedragen kunnen worden en welke beter verzekerd kunnen worden. Dat doe ik zowel voor privé-verzekeringen als zakelijke verzekeringen.

Missie

Ik laat mijn relaties het leven leiden dat ze willen leiden. Dat doe ik vanuit de overtuiging dat financiële rust leidt tot emotionele rust en dat is wat ik mijn relaties graag ook bied. Daarbij bied ik inzicht in verschillende levensgebeurtenissen (lang leven, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid). Samen stellen we jouw doelen vast en sla ik piketpaaltjes voor de route naar het einddoel. Mocht de oplossing een product zijn, dan adviseer en bemiddel ik als allround en onafhankelijk advieskantoor in een breed scala aan hypotheken, financiële producten en verzekeringen. Voor betrouwbaar advies tegen een integere prijs, ben je bij mij aan het juiste adres.

 

 

Visie

Vanuit een allround en onafhankelijk advieskantoor, wil ik samen met mijn relaties een lange termijnrelatie opbouwen en ga ik niet voor quick wins. De wereld om ons heen verandert voortdurend en dat vraagt om continue aanpassing van de strategie van jouw persoonlijke doelen. Vanuit mijn werkervaring, opleidingsniveau en continu bijhouden van ontwikkelingen, ben ik in staat toegevoegde waarde te leveren aan jouw financiële huishouden. Een bezoek van mij levert altijd wat op, hetzij kostenbesparing, hetzij rendementsverbetering of belangrijk inzicht en rust.